Op deze pagina:

Belangrijke informatie betreffende de manier van werken, mijn intenties t.o.v. de levering van foto's en tenslotte, hoe de prijs van een werk zal worden berekend.

Op deze site zijn te vinden series opnamen uit mijn archief. Doordat het archief uit duizenden opnamen bestaat zullen regelmatig aanvullingen op de site plaatsvinden tevens zullen ook nieuwe projecten worden toegevoegd. Dus kijk regelmatig op deze site om de veranderingen en nieuwe foto's te zien.

Daarnaast zal ik verschillende keren per jaar een online magazine uitbrengen met nieuwe foto's en  interessante artikelen over deze beelden.

Je kunt je voor dit gratis magazine aanmelden:

Alle opnamen die ik maak en gemaakt heb zijn opgenomen met een full-size sensor camera, altijd werk ik in RAW en dus moet elke file "ontwikkeld" worden, of te wel gecorrigeerd worden. Dat doe ik naar aanleiding van de sfeer van de opname-omstandigheden van dat bepaalde moment. Echter zijn er ook mogelijkheden om een sfeer te versterken of juist af te zwakken. Eigenlijk precies zoals een kunstschilder zijn / haar onderwerp in beeld brengt.

Een foto is op deze manier te beinvloeden, wat uiteraard geweldige mogelijkheden biedt.

Nu is het mijn idee om de foto's die ik aanbied, die mogelijkheden samen met de degene die een foto wil bestellen te bespreken, om zodoende die unieke sfeer te bereiken. Dat gebeurt ten eerste aan de hand van de "ontwikkeling", qua kleur en ten tweede de keuze van het afdruk materiaal. ( zie hiervoor afwerk-mogelijkheden)

Op deze manier ontstaat er dus een uniek werk. Tevens zal de gebruikte file nooit meer dan 50 afdrukken van worden gemaakt. Maar ook zullen de volgende afdrukken steeds weer een andere ontwikkeling krijgen, waardoor in feite elk van deze afdrukken uniek zal zijn.

 

Er wordt een verklaring van mij bijgeleverd, met het volgnummer van de  foto, de opname plaats en datum, voorzien van mijn handtekening.

 

Prijsopbouw:

Op de manier dat ik wil werken, dus in overleg met de afnemer hoe men een foto precies wenst te worden uitgevoerd, zal ik een offerte uitbrengen.

Daarin zullen de volgende onderdelen zijn opgenomen:

  1. Foto uit archief

  2. Werktijd ontwikkeling van de file

  3. Afwerkmateriaal

  4. Verzendkosten

Mijn werkflow is precies afgestemd op het door mij gekozen eerste klas fotolab, dus kan ik garanderen dat de kwaliteit van de leveringen first class is.

Zie de pagina: geleverd werk / projecten.

Offerte aanvraag formulier
arrow&v

Ik ga akkoord met de privacyverklaring*

  • Ja, ik ga akkoord, wanneer u op de verzendknop klikt

Lees hier onze privacyverklaring:

https://www.lucasdonker-photography.com/privacy-verklaring

Vianen - Netherlands

T: +31(0) 637549129

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 by Lucas Donker.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now