Welkom op deze website, waarin mijn werk te zien is. Het gaat hierbij om een speciale manier om fotos aan de muur aan te bieden, van natuur, steden, portret en landschappen door Lucas Donker Photography.

Mission

 

Het is voor mij steeds weer een plezier en uitdaging om de beelden die ik op het netvlies heb zo te “vangen” dat de sfeer van het moment goed overkomt. Als ik het resultaat dan bekijk, dan maakt mijn hart een sprongetje!

Daarom bied ik mijn werk niet zomaar te koop aan in een webwinkel, ik zal als men werk wil aanschaffen altijd van te voren bespreken: het formaat, het te gebruiken materiaal, de toon van het werk qua kleur ofwel zwart-wit. Alle werken zijn gelimiteerde uitgaven, nooit meer dan 50 stuks zullen worden gemaakt. Elke uitvoering is ook weer anders, daar de afnemer zelf ook een stem heeft, hoe een werk wordt uitgevoerd. Met de aflevering wordt ook een originele verklaring geleverd met de gegevens van plaats en datum van de opname en het aflevering nummer, voorzien van mijn handtekening.

Wilt u meer informatie, ik stuur graag een offerte. Deze kunt u aanvragen d.m.v. het zenden van een offerte aanvraag. (Zie pagina buy work)

 

Foto album

Corso Zundert

180209_9576 Iguana interaction.jpg

Rotterdam

Summer Festival

182807_9303.jpg

Foto album

Rotterdam

Foto album

Langs de Lek

 

Op deze pagina:

Belangrijke informatie betreffende de manier van werken, mijn intenties t.o.v. de levering van foto's en......

Mijn werk kopen

Op deze pagina een aantal voorbeelden van projecten die ik in het verleden heb gedaan.

Geleverd werk

Alle mogelijkheden om een prachtige foto af te drukken. Diverse mogelijkheden worden hier besproken.

Afwerking

Vianen - Netherlands
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

T: +31(0) 637549129

© 2018 by Lucas Donker.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now